detalji

Sutra se u Areni otvara veliki međunarodni sajam 'Priroda, lov, ribolov, turizam'

Objavljeno: 06.10.2022. 17:05

Zadnja izmjena: 06.10.2022. 17:07

Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam održavati će se od 7. do 9. listopada u varaždinskoj Areni uz Dravu, uz potporu Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Najstarija hrvatska manifestacija iz oblasti lova i ribolova, vezana uz boravak u prirodi i turizam, na svojem će 25. izdanju okupiti šezdesetak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Slovačke.

Sajam ima već dugu tradiciju i poznata je manifestacija našeg kraja na kojoj se izlažu oprema i proizvodi za lov, ribolov i boravak u prirodi, a svoju ponudu predstaviti će i obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrtnici. Naglasak se i ove godine stavlja na edukaciju pa će sadržaji poput izložbi, radionica i prezentacija zasigurno biti vrlo zanimljivi i korisni za posjetitelje.

Informacije

Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam za posjetitelje će biti otvoren u petak i subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna za odrasle, 10 kuna za djecu do 15 godina, dok je ulaz za djecu do 7 godina besplatan. Više informacija dostupno je na internet stranici te Facebooku Sajma.

Komentari