Nagli obrat uoči skupštine: Solomun se vraća na mjesto predsjednika!?

Objavljeno: 15.04.2012. 23:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U prostojima NK Varaždina u ponedjeljak će se održati Skupština potonjeg kluba na kojoj bi se trebala potvrditi ostavka predsjednika Borisa Solomuna te izabrati novo vodstvo. No u nedjelju kasno navečer, na Facebook profilu Borisa Solomuna, osvanulo je sljedeće.

- Zadnjih dana sam namjerno zastao želeći razbistriti misli, odvojit emocije od odluka. Tražio sam novi put. ODLUČIO SAM! Čist u mislima i vlastitim vizijama, čvrst s novom energijom idem sutra u podne osvojiti Skupštinu NK Varaždina i krenuti hrabro dalje. Idem odvojiti dobro od lošeg - napisao je Boris Solomun na svojem Facebook profilu i podijelio sa svojim prijateljima pjesmu od Bryana Adamsa "Here I am", uz poruku "TU SAM!".

Pokušali smo ga kontaktirali, no uz ispriku je kratko poručio da zasad nema nikakvih izjava. Novi je to obrat u cijeloj situaciji, nakon što je sve kulminiralo prije dva tjedna, kada je NK Varaždin izbjegao suspenziju te je izbačen iz elitnog natjecanja. Solomunovi motivi zasad nam nisu poznati, ali po svemu sudeći, ako je poruka s Facebooka točna, neće odustati od predsjedničke funkcije.

- Imam viziju, jasan put! Nikad ne odustajem, prevarit će se u meni, čak ne moram niti dobiti novi mandat, no mirno spavat neće. Svi oni koji rone " suze " iz birtija i ništa ne čine već se rugaju ostat će gdje jesu, neobrijani, tupog pogleda nekih prošlih vremena - napisao je Solomun nešto kasnije u prepisci na svojem profilu.

Ukoliko dobije podršku skupštinara, njegova ostavka može biti odbačena te će se on vratiti na mjesto čelnog čovjeka kluba. U suprotnom, moguć je izbor novog predsjednika, no sumnjamo da kandidati baš "stoje u redu" za goruće mjesto u varaždinskom klubu. Ukoliko pak Solomunova ostavka bude prihvćena, a nema novog kandidata, izabrat će se povjerenstvo.

Svim sponzorima i članovima Skupštine je upućen poziv, a direktor kluba Zlatko Ivanković ističe da će kvoruma sigurno biti. Važno za cijelu priču i rasplet situacije, bit će zasigurno i što će se dogovoriti na sastanku u gradu, kamo se spremaju ljudi iz kluba u ponedjeljak ujutro.

Komentari