3. HNL SJEVER

Sutra županijski derbi 3. HNL Sjever u Ludbregu između Podravine i Varteksa

Objavljeno: 25.10.2019. 09:47

Zadnja izmjena: 25.10.2019. 09:48

Deseto kolo 3. HNL Sjever donosi županijski derbi u Ludbregu između Podravine i Varteksa. Nakon poraza protiv Poleta, Varteks dolazi u Ludbreg, gdje će u subotu, 26. listopada od 15 sati igrati protiv Podravine, koja je pak u prošlom kolu poražena od Papuka u Orahovici.

Ludbreški trećeligaš nalazi se na 10. mjestu ljestvice, a u dosadašnjim utakmicama osvojio je samo šest bodova. Varteks je na 4. mjestu sa 17 bodova.

Trener NK Varteks Želimir Orehovec najavio je ovaj županijsk iderbi s dozom opreza.

- Neugodna ekipa, pogotovo na domaćem terenu. U subotu neću moći računati na Kukeca i Vukovića. Daniel ide na magnetsku rezonancu, želimo riješiti njegov problem s koljenom koji se vuče već dulje vrijeme i do tada ga neću stavljati u ekipu, istaknuo je Orehovec te dodao da je to pak prilika mlađim igračima.

- Masten, Žganec, Kuhar... oni svi čekaju svoju priliku, a u Ludbreg idemo odigrati kako znamo. Imamo taj cilj – biti među šest najboljih momčadi – te nam je ova utakmica dosta bitna jer bi se s tri boda približili tom krugu. Pozivam navijače da nas podrže kao što to uvijek rade, a mi ćemo dati sve od sebe, najavio je Varteksov trener.

Susreti 10. kola Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin, koji se igraju u subotu, 26. listopda s početkom u 15,00 sati:

  • Ludbreg: Podravina - Varteks
  • Križevci: Radnik Križevci - Polet (SMnM)
  • Đurđevac: Graničar Đ - Bjelovar
  • Ždralovi: Mladost - Podravac
  • Mursko Središće: Rudar - Tehničar
  • Orahovica: Papuk - Virovitica

Komentari