FIGHT CLUB KOVAČIĆ

Sve je spremno za borilački spektakl Fight Night Cestica

Objavljeno: 22.12.2019. 18:29

Zadnja izmjena: 22.12.2019. 18:34

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica Fight Club Kovačić organizira borilačku priredbu Fight Night Cestica koja će se održati u subotu, 28. prosinca godine u dvorani Osnovne škole Cestica.

Ulaz u dvoranu otvoreni će biti od 17 sati, a priredba počinje u 18,00 sati. Gledatelji će imati priliku vidjeti neke od najboljih boraca iz škole FC Kovačić, koji će demonstrirati svoje znanje u nekoliko borilačkih stilova. Protivnici u uvodnom dijelu dolaze iz Srbije. Glavni meč većeri biti će između domaćeg borca Željka Kranjca i aktualnog prvaka Mađarske, trećeg sa Svjetskog prvenstva te osvajača Svjetskog kupa Mađara Szertaridisz Ermisza. 

Željko Kranjc koji je prve borilačke korake napravio u Sloveniji te je tamo i stekao prve mečeve, a prije četiri godine postao je član FC Kovačić i tu je počeo njegov uzlet u natjecateljskom smislu. U zadnje dvije godine osvojio je nekoliko turnira, između ostalih osvojio je Svjetske igre borilačkih sportova, te turnir u Austriji, Europski kup u Mađarskoj.  Za ovaj meč pripremao se tri mjeseca i u odličnoj je formi. Iz kluba zahvaljuju Općini Cestica, Općinskom vijeću  te posebno načelniku Mirku Korotaj.  Također, iz FC Kovačić pozivaju sve da u subotu, 28.prosinca dođu u dvoranu OŠ Cestica na Fight Night Cestica.  

Komentari