ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

FOTO Sve je spremno za nastavak sezone u ŽNL, a klubovi će dobiti i 600 lopti

Objavljeno: 22.02.2020. 14:10

Zadnja izmjena: 22.02.2020. 14:10

Jučer je u prostorijama ŽNS Varaždin održana sjednica  Izvršnog odbora ŽNS Varaždin te plenum klubova, svih članice županijskih nogometnih liga ŽNL Varaždin, 1, 2. i 3. ŽNL Skupine Varaždin i Ludbreg za seniorska natjecanja.

Sjednica i Plenum održani su u dvorani za sastanke ŽNS Varaždin, a na dnevnom redu našle su se Informacije ureda Saveza - odluke IO ŽNS Varaždin, izvješće vodstva natjecanja za jesenski dio natjecateljske godine 2019/20, postupak preregistracije igrača i liječnički pregleda igrača, postupak licenciranja klubova za natjecateljsku godinu 2020/21, kalendar natjecanja za proljetni dio sezone 2019/20 (počeci natjecanja) te

ostala pitanja.

Jednoglasne odluke

Predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić i glavni tajnik ŽNS Varaždin Ivan Novak naglasili su kako je važno da su se sve odluke donijele jednoglasno, i na IO i na Plenumu. Najvažnija aktivnost, licenciranje  za službene predstavnike klubova, fizioterapeute i rukovoditelje osiguranja, odrađena je odlično. Čak za 909 osoba će biti izdane licence. Konstatirano je da iz NK Sračinec, od prijavljenih osoba za licenciranje, nitko nije pristupio seminarima, pa su dužni sami za svoje članove organizirati navedene seminare za licenciranje u određenom roku.

Od novosti treba istaknuti i odluku kojom će povjerenik za određivanje sudaca u ŽNL ŽNS Varaždin do 1. srpnja biti Nedjeljko Kapeš, te da će se u sljedećoj sezoni snimati i utakmice 2. ŽNL. Isto tako Plenum je bez rasprave prihvatio sve predložene dokumente od financijskog izvješća nadalje, koji će biti proslijeđeni Skupštini na usvajanje. Svi klubovi dobit će kolica za označavanje terena, a bit će podijeljeno i 600 lopti.

Komentari