NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Sve je spremno za sutrašnji sportski revanš protiv Gorice

Objavljeno: 09.07.2020. 18:49

Zadnja izmjena: 09.07.2020. 18:54

Sutra, utakmicom Gorice i Varaždina počinje 34. kolo HT Prve lige. Trener Varaždina Samir Toplak zadovoljan je trenutnim stanjem ekipe i zato ne želi opuštanje.

Varaždinski nogometaši dva su dana odmorili, nakon pobjede od 1:0 nad Slaven Belupom i praktički osiguranim statusom prvoligaša.

- Igrači su malo odmorili, jer su to i zaslužili. Sada treba naći dovoljno motiva da idemo u Goricu konkurentni i pravi. Tonus je malo pao, toga sam svjestan ali nakon ovakve euforije i odličnih rezultata možemo dobro izvući i još jednu utakmicu. Pripremit ćemo se dobro za njih. Snimili smo ih dobro, znamo koje su im dobre i loše strane. Pod novim trenerom su malo promijenili neke taktičke stvari, koje ćemo još odraditi na treningu.

Gorica i Varaždin se dobro poznaju a igrali su međusobno i u pripremnom razdoblju, pa bi ovo mogao biti i sportski revanš, s obzirom da je Gorica pobijedila Varaždin.

- Očekujem dobru utakmicu. Oni su izgubili šanse za peto mjesto i možda će i oni probati nešto novo. Kad te dobro ide onda svi želimo još i još. Oni su izuzetno dobra ekipa, agresivna u brzom otvaranju i ako im "uđeš u mlin" možeš teško stradati, ali ekipa protiv koje se da igrati. Sigurno imamo svoje šanse i idemo potvrditi naš status u Goricu, siguran je Toplak.

Protiv Gorice konkuriraju svi igrači osim Petkovića koji ima tri žuta kartona, te se očekuje otvorena igra jer su obje momčadi rasterećene, što se tiče bodova i mjesta na prvesntvenoj ljestvici.

- S njima smo igrali pripremnu utakmicu i izgubili 5:1 ali smo i mi imali šanse, pogotovo kod 2:1 i mogli smo se vratiti u utakmicu. Očekujem otvorenu utakmicu, nešto slično kao protiv Lokomotive. Znamo se braniti i biti opasni prema naprijed i to ćemo i sutra prezentirati, najavio je Toplak. 

 

Komentari