DIVLJI TRIATLON U PRELOGU

Sve masovnija i atraktivnija tritalon utrka u Prelogu privlači natjecatelje iz cijele Hrvatske

Objavljeno: 20.08.2019. 14:04

Zadnja izmjena: 20.08.2019. 14:08

Proteklog se vikenda održa, 9. po redu Divlji triatlon u Prelogu. Više od stotinu natjecatelja raspoređenih u nekoliko kategorija, sudjelovalo je u ovoj atraktivnoj sportskoj manifestaciji koja je održana na šoderici pokraj Cirkovljana, u blizini Preloga. 

U supersprint distanci (375 m plivanja, 10 km vožnje biciklom, 2,5 km trčanja) kod seniora najbrži je bio Martin Štefan iz Triatlon kluba Zrinski Novatec Zagreb ispred klupskog kolege Luke Dumančića na drugom mjestu i Antonia Jerešića iz Triatlon kluba Swibir Zagreb, koji je osvojio treće mjesto. Treba reći da je najstariji natjecatelj bio Zvonimir Tumpić iz Varaždina, 1946. godište, a najmlađi Leon Kišiček, 2009. godište.

Dina Kuliš iz Triatlon kluba Jarun Zagreb bila je najbolja u kategoriji seniorki. Druga je bila Mirela Belić iz BK Prelog, a treća Sanja Kišiček iz Triatlon kluba 3MAX Zagreb. 

Nakon utrke druženje se nastavilo na prostoru Marine Prelog uz proglašenje najboljih, dodjelom nagrada i ručkom za sve sudionike. Divlji se triatlon održao u organizaciji Društva sportske rekreacije Sportikus iz Preloga, a nagrade je najboljima, uz predstavnike organizatora predao je i Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. 

Komentari