svečanost dodjele nagrada

Svečano dodijeljene nagrade osvajačima trofeja na Natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske

Objavljeno: 11.10.2021. 13:41

Zadnja izmjena: 11.10.2021. 13:42

U Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama održana je svečanost dodijele nagrada osvajačima trofeja na nedavno održanom Natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske koje se održalo ove godine na stadionu Sloboda  u Varaždinu.

Svečanosti dodjele nagrada prisustvovali su i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, njegova zamjenica Silvija Zagorec, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedeljko Vukalović te Ivica Labaš, zapovjednik javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina.

U ženskoj A  kategoriji treće mjesto je osvojila ekipa DVD-a Varaždinske Toplice, dok je ekipa DVD-a Leskovec osvojila šesto mjesto u ženskoj B kategoriji. Javna vatrogasna postrojba  Grada Varaždina je osvajanjem prvog mjesta među profesionalnim B postrojbama izborila nastup na 17. Međunarodnom natjecanju vatrogasaca i 23. Međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži  popularno zvanoj Vatrogasnoj olimpijadi koja će se održati u Celju u srpnju slijedeće godine.

- Pokazali smo se kao dobri i gostoljubivi domaćini, a osim što su vatrogaskinje i vatrogasci pokazali svoje vještine i spremnost, natjecanje je bila prilika i za promociju Varaždina i Varaždinske županije. Dobro sam upoznat s vatrogasnim sustavom i vatrogasnom problematikom te želim naglasiti kako Županija konstantno ulaže u vatrogastvo te će tako biti i dalje. Čestitam našim ekipama na rezultatima, ponosimo se našim vatrogaskinjama i vatrogascima te im želimo što više dobrih rezultata na natjecanjima, a što manje intervencija – istaknuo je župan.

Komentari