vesela djeca

Sveti Nikola posjetio mališane Općine Trnovec Bartolovečki i darivao ih poklonima

Objavljeno: 05.12.2016. 09:30

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Ovogodišnja tradicionalna podjela poklona mališanima Općine Trnovec Bartolovec povodom blagdana sv. Nikole održana je u subotu u Osnovnoj školi u Šemovcu.

Pokloni su podijeljeni djeci, sve od onih najmlađih pa do učenika četvrtog razreda, iz naselja od Bartolovca do Zamlake.

S djecom, roditeljima, bakama i djedovima na priredbi u Šemovcu bio je i načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec, koji je izuzetno zadovoljan tradicijom darivanja najmlađih uz blagdan svetog Nikole. Podsjetio je da je mala svečanost u Šemovcu samo jedna od podjela poklona djeci s područja Općine.

– Na sam blagdan svetog Nikole u 9 sati bit ćemo u Dječjem vrtiću Zeko u Trnovcu, a u 14 sati u Dječjem vrtiću Mala oaza u Bartolovcu. Bit će održana i priredba u Osnovnoj školi u Trnovcu. Učenike te škole ove smo godine razveselili tabletima kojima smo opremili informatičku učionicu – rekao je načelnik.

Za poklone za djecu i tablete za Osnovnu školu Šemovec Općina Trnovec Bartolovečki iz proračuna je izdvojila oko 30.000 kuna.

Komentari