dobili poklone

Sveti Nikola u Martijancu razveselio najmlađe

Objavljeno: 06.12.2021. 13:50

Zadnja izmjena: 06.12.2021. 13:52

Povodom blagdana Sv. Nikole, danas je u Martijancu organizirana podjela poklona za najmlađe mještane. Općina Martijanec osigurala je vesele poklone za djecu s područja Općine.

Za svu vrtićku djecu s područja općine, koja pohađaju dječji vrtić ''Vlakić'' ili dječji vrtić ''DuDa'' pripremljeni su poklon paketi, koje su danas podijelile vrijedne odgajateljice, a neke je posjetio i sam Sveti Nikola. Naravno, nisu zaboravljeni ni mališani koji ne pohađaju vrtić, a oni svoj poklon mogu preuzeti u prostorijama Općine Martijanec od 06. do 8. prosinca u vremenu od 07,30 do 15,00 sati.

Svoje poklone danas su dobili i učenici OŠ Martijanec od 1.-4. razreda, a djeca s područja Općine u ovoj dobnoj skupini koja OŠ pohađaju u drugim sredinama, također svoj poklon mogu preuzeti u navedenom vremenu u prostorijama Općine Martijanec.

''Briga za naše najmlađe uvijek će biti prioritet u Martijancu i drago mi je da smo prigodnim poklonima razveselili naše najmlađe. Ravnateljicama dječjih vrtića i Osnovne škole zahvaljujem na pomoći prilikom organizacije podjele poklona u ovo vrijeme koje nažalost ne dopušta veća obilježavanja. Sve to ćemo nadoknaditi kad nam okolnosti dopuste.'' rekao je načelnik Branimir Nađ.

Komentari