ima zainteresiranih

Na Sveučilištu Sjever od sada možete upisati poslijediplomski specijalistički studij 'Poduzetništvo i EU fondovi'

Objavljeno: 06.11.2018. 11:24

Zadnja izmjena: 06.11.2018. 11:43

U Sveučilišnom centru Varaždin otvoren je najavljeni natječaj za upis na atraktivan poslijediplomski specijalistički studij „Poduzetništvo i EU fondovi.“Prema dobivenim informacijama, za ovaj studij već je nakon početne najave stiglo puno upita, a kako je broj slobodnih upisnih mjesta 30, očekuje se brzo ispunjenje predviđene upisne kvote.

Studij traje dva semestra i njime se stječe akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica ekonomije (univ.spec.oec.). Školarina po semestru iznosi 10 tisuća kuna, čime je ovaj specijalistički studij jedan od najisplativijih te prilagođen prije svega potrebama i željama kandidata/studenata, potvrđuju iz Sveučilišta. 

Pravo upisa na studij imaju pristupnici koji su završili sveučilišni preddiplomski studij i sveučilišni diplomski studij (ostvareno minimalno 300 ECTS-a) iz područja društvenih znanosti, polja ekonomije, ili predbolonjski četverogodišnji studij iz navedenog područja i polja čije su diplome jednakopravne diplomama novih diplomskih studija, s prosječnom ocjenom višom od 3,5. Ukoliko pristupnici imaju prosjek ocjena niži od 3,5 moraju priložiti dvije preporuke sveučilišnih profesora.

Na navedeni studij mogu se upisati i pristupnici koji nemaju završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili predbolonjski četverogodišnji studij iz polja ekonomije ali pod uvjetom obveze polaganja razlikovnih ispita.
Prijave za upis s potrebnim podacima i ispunjenom prijavom podnose se na adresu Sveučilište Sjever, Sveučilišni centar Varaždin, Studentska služba (za upis na Poslijediplomski specijalistički studij „Poduzetništvo i EU fondovi“), 104. brigade 3, 42 000 Varaždin. Natječaj je otvoren cijeli mjesec, točnije do 30. studenog 2018. godine, a više informacija saznajte na linku. 

Komentari