Dani otvorenih vrata

Sveučilište Sjever poziva maturante da se upoznaju s nastavnim programima

Objavljeno: 10.03.2016. 17:06

Foto: Sveučilište Sjever

Ured za potporu studentima, razvoj karijera (Alumni), i cjeloživotno učenje Sveučilišta Sjever i ove godine organizira "Dane otvorenih vrata Sveučilišta Sjever", koji su namijenjeni, prije svih, maturantima srednjih škola, ali su otvoreni i za sve zainteresirane građane.

"Dani otvorenih vrata" održat će se u Sveučilišnom centru Koprivnica, Trg dr. Žarka Dolinara 1, u utorak, 15. ožujka od 11 do 17 sati, a u Sveučilišnom centru Varaždin, 104. brigade 3, u četvrtak, 17. ožujka 2016. godine, također od 11 do 17 sati.

Posjetitelji će se  moći susresti i razgovarati o Sveučilištu, nastavnim programima i načinima izvođenja nastave s nastavnicima i sadašnjim studentima, uz čije će vodstvo moći i razgledati Sveučilište, vidjeti različite laboratorije, kabinete i opremu koja se koristi u znanstvenom i nastavnom procesu, a ujedno će moći čuti i iskustva bivših studenata.

Naime, u svakom Sveučilišnom centru, u sklopu Dana otvorenih vrata, održat će se i predavanje bivših studenata (Alumni) na temu 'Izbor studija – ulaznica u svijet poslova'. Predavanja će se održati u 13 sati.

Posjetitelji će se moći informirati i dobiti informacije o studijima koje Sveučilište izvodi  na preddiplomskoj razini  a koji uključuju studije Elektrotehnike, Multimedije, oblikovanja i primjene, Proizvodnog strojarstva, Graditeljstva, Tehničke i gospodarske logistike, Sestrinstva, Novinarstva, Medijskog dizajna i Poslovanja i menadžmenta u medijima.

Ovaj događaj namijenjen je maturantima i učenicima srednjih škola, kojima uskoro slijedi donošenje važne životne odluke – izbora fakulteta na kojem će nastaviti svoje školovanje.

Namijenjen je i njihovim roditeljima, nastavnicima, učenicima osnovnih škola te svim građankama i građanima koji žele saznati nešto više o Sveučilištu Sjever, mogućnostima studiranja kao i nastavnoj i znanstvenoj djelatnosti koja se odvija na Sveučilištu.

Komentari