GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Svi jedva čekaju večerašnji susret s Rudarom u dvorani u Graberju!

Objavljeno: 17.11.2018. 11:45

Zadnja izmjena: 17.11.2018. 11:48

Mladi varaždinski rukometaši GRK Varaždin 1930 spremni su i jedva čekaju večerašnji susret 8. kola Premijer lige s ekipom Rudara.

Nakon pobjede nad ekipom Spačva iz Vinkovaca kao da se stabilizirala ekipa, svi igrači su ponovo zdravi i na raspolaganju treneru Iliji Puljeviću.

- Svi jedva čekaju da sudac da znak za početak susreta, kaže Romano Puček, dopredsjednik GRK Varaždin 1930. - Svi su zdravi, svi su spremni i odlučni da ekipu Rudara mogu i moraju pobijediti. Ako se to ostvari i spojimo dvije pobjede za redom uhvatićemo priključak na sredini prvenstvene ljestvice, a možda i do mjesta koje vodi u Ligu za prvaka. Što se tiče rada moram reći da mladi igrači upijaju sve savjete trenera Puljevića. I on sam je na jučerašnjem sastanku rekao kako već dugo nije radio s mladim rukometašima koji su tako motivirani i disciplinirani u radu. Potvrdio je da u ekipi postiji veliki potencijal i vrlo je optimističan. kaže da uživa rediti s njima. Treneru sve pohvale, svi smo sretni što je došao u Varaždin i prihvatio se rada s našom mladom ekipom. Vjerujemo da će se kvalitetan rad vrlo brzo pretočiti i u bodove i dobru poziciju na prvenstvenoj ljestvici, dodao je Puček.

Susret 8. kola Premijer lige igra se s početkom u 18,30 sati u sportskoj dvorani u Graberju.  

Komentari