"Svibovečki zvon" mještane oduševio izložbom "Cifrani šlafruk jeseni"

galerija-images/svibovecki zvon izlozba cifrani slafruk jeseni

Objavljeno: 28.10.2014. 10:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Udruga "Svibovečki zvon"

Udruga žena "Svibovečki zvon" iz Svibovca Topličkog održala je u vatrogasnom domu još jednu svoju izložbu ručnih radova i rukotvorina pod nazivom "Cifrani šlafruk jeseni".

Članice Udruge dale su si truda u svojim ručnim radovima, a joše jednom se pokazalo kako postoji interes mještana za ovakva događanja.

- Na izložbi su se mogli vidjeti različiti ručni radovi naših članica na temu jeseni, ali i radovi naših najmlađih koji su od raznovrsnih plodova jeseni izradili veoma zanimljive rukotvorine koje su krasile interijer izložbenog prostora. Moramo pohvaliti i naše mještane koji su se u velikom broju odazvali na izložbu, ali su i pomogli oko uređenja vatrogasnog doma. Kao glavni inicijator, pa i izvođač radova posebno se istaknuo i ovaj put, naš marljivi mještanih Slavko Belavić, čije su ideje i volja za ukrašavanjem jednostavno nenadmašne - istaknula je Verica Pantaler, predsjednica Udruge "Svibovečki zvon".

Izložbi se kroz čitavo nedjeljno poslijepodne odazvao velik broj mještana, članica iz drugih udruga prijatelja, pa i gradonačelnica Goranka Štefanić, koja je uvjek vjerni i dragi gost na izložbama udruga žena u topličkom kraju.

Nakon razgledavanja izložbe, mještani su se nastavili družiti uz pečene kestene, moštek i domaće kolače.

{gallery}svibovecki zvon izlozba cifrani slafruk jeseni{/gallery}

 

Komentari