'heroj ulica špancirfesta'

Svirate,pjevate ili žonglirate? Špancirfest traži baš vas!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.07.2017. 15:46

Zadnja izmjena: 02.07.2017. 15:49

Foto: Arhiva

Svirate, pjevate, žonglirate, izvodite pantomimu, trikove ili akrobacije i toliko ste dobri da ste spremni za veći auditorij? Kako vam onda zvuči ovo: “Špancirfest, ulice i trgovi Varaždina, desetine tisuća posjetitelja”?

Špancirfest ponovno traži talentirane umjetnike svih boja i vrsta – “Heroje ulica Špancirfesta”, koji bi željeli predstaviti svoj talent i vještinu nastupom na ulicama povijesne jezgre Varaždina u izravnom kontaktu s tisućama posjetitelja najpopularnijeg, najvećeg i najkreativnijeg hrvatskog festivala.

Natječaj je jednostavan: pročitajte pravila (Špancirfest FB ili spancirfest.com), prijavite se snimkom svog nastupa ili točke te pozovite svoje frendove sa za vas glasaju. Stručni žiri Špancirfesta će na temelju broja glasova, ali i kvalitete tj. kreativnosti prijavljene snimke odabrati umjetnike koji će postati Heroji ulica Špancirfesta 2017.

Prijaviti se možete do 7.srpnja dok će glasanje trajati do ponoći nedjelje 9. srpnja. Odabrane heroje ulica objavit ćemo 10. srpnja.

 

Komentari