T7 Grupa najavila tužbu protiv vijećnika Podolnjaka

Objavljeno: 21.02.2011. 14:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Nakon jučerašnjeg priopćenja koje je vijećnik Robert Podolnjak poslao medijima, u kojem tvrdi kako su Ugovori o izgradnji POS stanova na Banfici i u Vilka Novaka izuzetno nepovoljni za Grad Varaždin, te da se tim Ugovorima pogoduje T7 Grupi, donosimo i reakcije iz T7 Grupe.

- T7 Grupa je još 2008. godine potpisala ugovor i ustupila svoje zemljište na Banfici Gradu Varaždinu za izgradnju POS stanova. Tada je na listi čekanja za POS stanove bilo 700 osoba. Na taj način T7 Grupa je željela osigurati stanove, za kupnju ili najam, za stotinjak svojih radnika s liste za kupnju POS- stanova. Ugovor je potpisan sukladno Zakonu o poticanoj stanogradnji i drugim važećim zakonskim propisima. Ugovor na žalost Grad Varaždin nije poštivao u ugovorenim rokovima čime su stvoreni troškovi i šteta za T7 Grupu Na to smo više puta upozoravali i ukazivali odgovornima u Gradu. Vjerujemo da će se prolongirani rokovi izgradnje POS-stanova na Banfici ubuduće poštivati – objasnio je glasnogovornik T 7 Grupe Željko Pavlek.

- Što se tiče izjava gospodina Roberta Podolnjaka njih nemamo namjeru komentirati jer se temelje na predrasudama i neistinama. Poduzet ćemo odgovarajuće pravne radnje protiv svih koji podmetanjima, lažima i lažnim prijavljivanjima nanose štete ugledu i poslovanju T7 Grupe. Podsjećamo uzgred da je lažno prijavljivanje kazneno djelo za koje je predviđena kazna i do tri godine zatvora – upozorio je Pavlek.

Pročitajte i: > >T7 Grupa povukla tužbu protiv Grada, POS ide dalje



Komentari