Tek 20. veljače znat će se hoće li Varaždin krenuti u prvenstvo

Objavljeno: 10.02.2012. 16:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Za varaždinskog nogometnog prvoligaša sudbonosna sjednica Disciplinske komisije HNS-a koja je trebala biti održana u petak, a na kojoj je trebala biti donesena odluka o ukidanju suspenzije NK Varaždinu, na koncu nije održana.

Disciplinska komisija HNS-a neće se sastajati ni idućeg tjedna jer je predsjednik na poslovnom put, a odluku o skidanju suspenzije NK Varaždinu doznati ćemo tek 20. veljače za kad je zakazana sljedeća sjednica.

Varaždinci su u Zagreb dostavili svu potrebnu dokumetaciju koju su o slučaju Pavličić poslali na KASA sud u Švicarskoj, a hoće li se suspenzija skinuti saznat ćemo 20. veljače.

Podsjetimo, NK Varaždin je suspendiran zbog presude Arbitražnog suda u korist igrača koji imaju financijska potraživanja prema varaždinskom prvoligašu, a 90 posto dugovanja, oko milijun kuna, odnosi se na dug prema Milanu Pavličiću.

Inače, povjerenik 1. HNL Josip Brezni prije nekoliko je dana donio odluku o odgodi početka proljetnog dijela prvenstva. Proljetni dio trebao je početi 18. veljače, ali je tom odlukom to prolongirano na 25. veljače.

Komentari