Tek lakši trening Vidovca kao zagrijavanje za kup

Objavljeno: 08.04.2011. 22:56

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

U petak navečer rukometaši Vidovec BIOS-a ubilježili su i 16 pobjedu iz 16 utakmica. Viro Virovitica predstavljala im je tek lakši trening uoči povijesne kup utakmice protiv Bjelovara u srijedu, u kojoj će tražiti prolaz u Final four kupa.

Rezultat je na kraju glasio 44:28 za Vidovec BIOS, a već 16 golova bilo je i na poluvremenu – 29:13. U listu strijelaca upisalo se čak 12 igrača, a najviše golova ubilježio je Lovrenčić, sedam, a po pet golova zabili su M. Melnjak, Breljak, Malner i Svetec, koji je bio neriješiva enigma za virovitičke rukometaše. Na drugoj strani su u redovima Viro Virovitice najefikasniji bili Marko Crljenić s 11 i Benko s devet golova.

No prije, za vrijeme i nakon utakmice pričalo se uglavom o Bjelovaru i ogledu koji očekuje Vidovčane. Ulaznica još ponešto ima, mogu se kupiti u Caffe baru Šenjug (Vidovec), Caffe baru Kitris (Nedeljanec) te u Zalogajnici Šanjek u Varaždinu. U klubu mole sve koji mogu da nabave ulaznice u pretprodaji, jer zbog velikog interesa i malog kapaciteta dvorane, vjerojatno neće moći kupiti ulaznicu na ulazu u dvoranu.

Očekuje se puna dvorana, u RK Vidovec BIOS-u spremaju pravi spektakl, maksimalno gostoprimstvo za Bjelovarčane, a najavljeni su i brojni ugledni gosti. Uloga favorita u ovom ogledu i dalje je naravno na strani Bjelovara, koji igra odličan rukomet u posljednje vrijeme, a vidovečki rukometaši se nadaju da bi mogli iznenaditi, kao što su to uostalom učinili i protiv Varteks Di Caprija.

Vidovec BIOS – Viro Virovitica 44:28 (29:13)

Vidovec, dvorana OŠ Vidovec. Gledatelja: 200. Sutkinje: Crnojević-Radić (Zagreb), Kostecki (Kutina).

RK Vidovec BIOS – S. Benko, Dobovičnik 1, Lilić 3, Kežman, N. Melnjak 3, Svetac 5, Pajić 2, Posavec 4, M. Melnjak 5(1), Jergan, Brkinjač 1, Breljak 5, Vujović, Lovrenčić 7, Malner 5(2), Turković 3. Trener: Zvonimir Melnjak.

Viro Virovitica – Galetić, I. Vrbančić 1, Marko Crljenić 2, Berda, Brdar 3, D. Benko 9(1), Rešetar, T. Vrbančić 2, Paljer, Gregorić, Vidović, Predragović, M. Crljenić 11. Trener: Darko Međimorec.


Komentari