Tektonske promjene u NK Varaždinu? Odlazi Horvat?

Objavljeno: 22.12.2010. 13:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

U NK Varaždinu još nisu odlučili tko će biti novi direktor kluba. Na natječaj se javilo troje kandidata no nismo uspjeli dobiti cjelovitu informaciju o kome se radi.

Najviše izgleda, prema neslužbenim informacijama, ima bivši direktor i sportski direktor NK Varteksa iz "zlatnih" vremena kluba Stjepan Cvek.

On nam je potvrdio da je jedan od kandidata za mjesto direktora istaknuvši ipak da nije još sve dogovoreno. - Moj eventualni dolazak vezan je isključivo uz aktualnog predsjednika kluba Zlatka Horvata, a nezna se hoće li on ostati predsjednik! - rekao nam je Cvek.

Nije želio ništa više komentirati ali iz njegovih riječi može se zaključiti da su u NK Varaždinu moguće velike promjene, odnosno da je netko zainteresiran da preuzme funkciju predsjednika kluba od Horvata!

Horvat nam to danas nije potvrdio ali niti demantirao. -Šuška se šuška, a ja to niti ne potrđujem niti demantiram. Nakon Nove godine sazvat ćemo Nadzorni odbor kluba i vidjeti što će biti. - rekao nam je Horvat kojeg smo "uhvatili" na sjednici Gradskog vijeća.

Kao jedan od kandidata za mjesto predsjednika u kuloarima se odmah počeo spominjati bivši predsjednik kluba i direktor Termoplina Ivana Topolnjak. On nam je međutim rekao da nema pojma o tome.

- Ovo mi je prva informacija da se moje ime spominje u tom kontekstu. Nisam s nikim razgovarao o tome niti sam uopće razmišljao o tome. Kako sada stvari stoje, ja sam svoje kao predsjednik kluba odradio. - rekao nam je Topolnjak.

Svoje mišljenje o mogućem odlasku Zlatka Horvata izrazili su i najvjerniji navijači "White Stonesi". -  Naš stav je kratak i jasan: Gospodin Horvat neka prvo vrati sveto ime NK Varteks, a onda može ići kud god želi. - rekao nam je predsjednik Udruge navijača "White Stones" Rikardo Kahlina.

Komentari