TK Varteks stvara nove Ivaniševiće, Ljubičiće i Čiliće

Objavljeno: 01.06.2011. 14:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: TK Varteks

U tijeku su upisi u tenisku školu za predškolsku i školsku djecu u dobi od 5 do 14 godina u Teniskom klubu Varteks. Ako ste Vi ili Vaši klinci ljubitelji "bijelog sporta" svakako se upišite. Možda se među Vašim klincima krije neki novi Goran Ivanišević, Ivan Ljubičić ili Marin Čilić...

Teniski klub Varteks već dugi niz godinu organizira tenisku školu za predškolce i školarce. Školu provode stručni treneri koji posjeduju licencu Zbora teniskih trenera Hrvatske.

Teniska škola Varteks provodi se na terenima i u dvoranama TK Varteks. Sve rekvizite, odnosno rekete, loptice i sve ostalo što je potrebno za trening, osigurava TK Varteks.

Upisi u Tenisku školu vrše se svakodnevno u prostorijama TK Varteks, a više informacija možete dobiti i kod profesora Marijana Dugandžića na broj telefona 098 284 754.

Trenutno je u Tenisku školu upisano više od 100 klinaca.

Početna teniska škola traje dvije godine nakon čega se djeca uključuju u naprednu tenisku školu te u trening natjecatelje.

Da je teniska škola Teniskog kluba Varteks uistinu uspješna dokazuje i činjenica da su mladi natjecatelji TK Varteks redovito među najuspješnijima u svojim dobnim skupinama na natjecanjima u Hrvatskoj i regiji.


Komentari