TENIS KLUB VARAŽDIN 1181

Teniski turnir Sliceer Open 2020 ovog vikenda u Varaždinu

Objavljeno: 19.08.2020. 18:34

Zadnja izmjena: 19.08.2020. 18:37

Teniski turnir Sliceer Open 2020 održat će se ovog vikenda na terenima TK Varaždin 1181 gdje će 80-ak tenisačica i tenisača odmjeriti svoje vještine u različitim jakosnim skupinama.

Drugu godinu zaredom organizatori najavljuju teniski turnir Sliceer Open 2020 koji je namijenjen rekreativnim tenisačima i tenisačicama, a koji će imati priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade, te odlične nagrade sponzora. Turnir će se održati na teniskim terenima TK Varaždin 1181, Zagrebačka 93a, gdje će kroz dvodnevni program biti održano 40-ak mečeva u pet kategorija, odnosno tri u skupini muškaraca i dvije u skupini žena.

Organizatori najavljuju kako će sve biti u skladu s epidemiološkim mjerama, pa se tako mole svi posjetitelji da obavezno drže razmak od minimalno jedan metar, te da se drže ostalih higijenskih mjera poput higijene ruku na ulazu u objekt, a gdje će biti osigurano dezinfekcijsko sredstvo.

Sam turnir ove godine ulazi u drugo izdanje, pa su tako igrači putem Sliceer aplikacije imali mogućnost prijave na turnir. 

Cijeli program počinje u subotu i traje do večernjih sati, a nakon mečeva biti prilike za opuštanje uz dobru glazbu koju će puštati DJ Simon.

Nedjeljni program rezerviran je za polufinalne i finalne mečeve, pa će tako u prvoj kategoriji muškaraca i žena, ove mečeve suditi profesionalni suci s položenom nacionalnom licencom Borna Kolarek i Leon Gotić.

 

 

 

Komentari