"Tina" Yuan: Sad kad sam u Londonu tek vidim što sam napravila

Objavljeno: 30.07.2012. 16:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Već 15 godina stanovnica Varaždina popularna „Tina“ Yuan u nedjelju je završila svoj prvi nastup na Olimpijskim igrama. Iako još malo boli poraz od Mađarice i ostaje žal što se nije plasirala u treće kolo, Tian sada uživa u nastupu hrvatskih olimpijaca...

Kineskinja sa hrvatskom putovnicom u nedjelju je izgubila susret drugog kola protiv Mađarice Georgine Pote 4-1 u setovima.

Naturalizirana Varaždinka žali za propuštenom prilikom u četvrtom setu, gdje je pri vodstvu od 9-6 propustila priliku za izjednačenje u setovima.

- Šteta za četvrti set, mogla sam se vratiti u susret. No, igrala sam protiv vrlo jake igračice i moraš biti 200 posto koncentriran na svaki poen u meču- rekla nam je Tian Yuan koja vrlo tečno priča hrvatski.

37- godišnja „Tina“ ispadanjem u drugom kolu oprostila se od svoje prve Olimpijade, a cijela manifestacija i hrvatski olimpijci jednostavno su je oduševili.

- Sad kad sam u Londonu tek vidim što sam napravila. Biti dio toga je neprocjenjivo. Cijela hrvatska ekipa je fenomenalna, od rukometaša pa do košarkašica- istaknula je varaždinska stolnotenisačica kojoj su se posebno dojmili naši tenisači i srpski tenisač Novak Đoković.

Nastup za simpatičnu "Tinu" na Olimpijadi je završen. U Londonu će ostati do 3. kolovoza, a do tada će bodriti naše sportaše na putu prema olimpijskom tronu.

 

Komentari