GRAD IVANEC

Tiskana i podijeljena turistička brošura Novi dan, novi doživljaj u Ivancu

Objavljeno: 08.08.2021. 18:01

Zadnja izmjena: 08.08.2021. 18:04

Nastavno na doneseni Program bespovratnih potpora turističkoj djelatnosti Grada Ivanca, Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno s Projektnim uredom za EU fondove izradila je turističku brošuru Novi dan, novi doživljaj u Ivancu.

Brošura je za sada prevedena na engleski i njemački jezik. U svojem prvom izdanju izrađena je za iznajmljivače s ivanečkog gradskog područja, kako bi upravo oni svojim gostima mogli dati konkretne, sažete i jasne informacije o tome što se to turistu u Ivancu nudi. U prvim danima kolovoza brošura je podijeljena privatnim iznajmljivačima, a to su obilaskom terena kroz sastanke učinili zaposlenici Poslovne zone Ivance d.o.o.

Konkretno, cilj brošure je ponuditi gostima interaktivan, raznolik i zanimljiv sadržaj te ih prije svega kroz raznoliku i osmišljenu ponudu zadržati u Ivancu nekoliko dana. Izrađena brošura podijeljena je po sadržaju, a prati boravak turista kroz pet dana u Ivancu, pa su tako planirana razgledavanja ivanečkih i obližnjih značajnih kulturnih i sakralnih objekata, a potom su predstavljene planinarske staze i planinarske znamenitosti Ivanca brendiranog kao planinarski grad. Obrađene su i biciklističke rute te sportski sadržaji kao i najpoznatije i najposjećenije manifestacije ivanečkog kraja. U izrađenu brošuru uključena je i obuhvaćena ugostiteljska ponuda grada Ivanca kao i ponuda lokalnih OPG-ova s autohtonim proizvodima.

 

Komentari