VARAŽDINSKI TOPNIK

Tko će ove subote povući uzicu Varaždinskog topa?

Objavljeno: 16.06.2021. 20:30

Zadnja izmjena: 29.06.2021. 12:39

Ove subote, 19. lipnja 2021. godine Varaždinska građanska garda nastavlja sa svečanom smjenom straže ispred gradske vijećnice i izvođenjem pucnja iz Varaždinskog topa, točno u podne, na Starom gradu.

Uzicu će ovaj puta povući saborski zastupnik i novi župan Varaždinske županije, Anđelko Stričak.

"Anđelko Stričak, ekonomist, ratnik i političar, rođen je 1973. godine,  završio srednju policijsku školu, magistar ekonomskih znanosti, sudionik Domovinskog rata kao pripadnik specijalne policije “Rode”, ranjavan, saborski zastupnik od 2015. godine, načelnik općine Visoko, županijski vijećnik, član mnogih odbora i povjerenstva, lovac, otac dvoje djece,... I mogli bismo tako jako dugo", pišu u obrazloženju izbora novog topnika iz Varaždinske građanske garde

"Anđelko je klasičan primjer potvrde stare poslovice: život, roditelje i ime dobiješ po rođenju, ali čast i ugled trebaš sam zaraditi. I Anđelko je stekao i ugled i poštovanje kao principijelan, odgovoran i prije svega čovjek od riječi. Uvijek je spreman pomoći, uskočiti, odraditi - bilo što, ako je to dobro za naš grad, županiju, našu domovinu. Sigurni smo da je naša županija dobila vrlo odgovornu osobu, dobrog motivatora i koordinatora, osobu koja od svojih službenika neće tražiti ništa što sam nije spreman odraditi.

Pozicijom iz Varaždinskog topa Varaždinska građanska garda odaje dužno priznanje za sve što je  Anđelko Stričak uradio do sada, ta daje podršku našem novom županu Varaždinske županije u budućem radu. Radujemo se suradnji u vremenima ispred nas. Dobro došao u kuću slavnih." poručuju iz Varaždinske građanske garde.

Komentari