NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Toplak: "Ako Istra osvoji sedam bodova u posljednja tri kola, otići ću u Pulu pješice i čestitati im"

Objavljeno: 06.07.2020. 19:21

Zadnja izmjena: 06.07.2020. 19:31

Pobjedom nad Slaven Belupom u 33. kolu HNL-a Varaždinu treba još samo malo da i matematički bude siguran da ostaje u HT Prvoj ligi i iduće sezone.

Trener Varaždina Samir Toplak, koji je svojim dolaskom probudio varaždinsku momčad koja je u nastvaku sezone hit momčad prvenstva, vjeruje da njegovi igrači mogu postići još bolji rezultat.

- Varaždin ostaje u ligi bez kvalifikacija. Ne podcjenjujući nikoga, to se neće dogoditi samo ako se dogodi čudo. Ako Istra osvoji sedam bodova u tri utakmice protiv tih protivnika ja ću pješice krenuti  u Pulu i čestitat ću im na tome. Ali je vjerujem da mi možemo još dobro igrati i osvojiti  još neke bodove. Fokusiran sam samo na sebe, ovi dole me uopće više ne interesiraju. Interesirali su me kada sam bio iza njih, a sad smo mi ti koje drugi love. I teško će nas uloviti, zaključio je Toplak.

Sljedeći protivnik Varaždina je Gorica, momčad koja se pokazala kako vrlo kvalitetna ekipa a Varaždinu je nanijela poraz u pripremnoj utakmici.

 - Jako, jako dobra ekipa a sada su još i malo promijenili stil igre s novim trenerom ali su i dalje izuzetno agresivni. Imaju dobro otvaranje, imaju glavu i rep. Teško smo stradali od njih u pripremnoj utakmici u Gorici, ali izvukli smo pouke iz te utakmice. Prvo će se igrači odmoriti, zaslužili su to. Bili smo totalno prazni protiv Lokomotive, tu sam možda krivi potez ja odigrao, ali sad ga ne mislim odigrati. Zaslužili su odmor, imamo velikih šest bodova prednosti. O Gorici ćemo više od srijede, najavio je Toplak.

Komentari