NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Toplak ljut na suce, a u subotu protiv Istre 1961 očekuje "ratnike i fanatike"

Objavljeno: 27.11.2020. 20:58

Zadnja izmjena: 27.11.2020. 21:01

Nogometaši Varaždina sutra, u subotu 28. studenoga dočekuju ekipu Istre 1961 u pravom derbiju začelja. Obje momčadi imaju po osam bodova i na dnu su prvenstvene ljestvice.

Konkurenti Varaždina već se pomalo „odljepljuju“ od dna prvenstvene ljestvice a susret Varaždina i Istre 1961 mogao bi odlučiti tko će jesenski dio završiti kao „fenjeraš“. Trener NK Varaždin Samir Toplak smatra da ekipa ima potrebnu igru za osvajanje bodova ali se žali na sudačke odluke.

- Očekujem da nastavimo stabilnu igru koju imamo. Naša igra ima glavu i rep, međutim realizacija nam je izuzetno loša, primamo lagano golove i to se vidi. Na to se nadovezuju neobjašnjive sudačke odluke, moram reagirati jer se najviše zbog toga nalazimo u ovakvoj situaciji. Baš zbog katastrofalnih odluka na našu štetu. Sada pripremam ekipu da bude jača od toga, da budu na višem nivou od tih odluka. Mi smo imali šanse koje nismo realizirali i mi moramo gledati da to uradimo kako spada pa nam sudačke odluke ne mogu ništa, zaključuje Toplak.

Što se sutrašnjeg susreta tiče Toplak najavljuje tešku utakmicu.

- Očekujem jako tešku utakmicu zbog pritiska, zbog očekivanja jer smo pokleknuli u sličnim utakmicama protiv Šibenika i Slavena kod kuće. Naučili smo nešto iz toga i moramo biti puno pametniji.  Nama bi pobjeda puno više značila jer bi onda bili ispred i u međusobnom omjeru. Pobjedom bi puno rana zaliječili i napravili bi potrebnu razliku. Od igrača očekujem da sutra budu ratnici i fanatici, najavio je sutrašnju utakmicu Toplak.

Komentari