KOMENTAR UTAKMICE

Toplak na kraju ipak zadovoljan remijem, ali najavljuje dolazak novih igrača

Objavljeno: 30.08.2020. 22:12

Zadnja izmjena: 31.08.2020. 08:28

Nakon večerašnjeg remija, u 3. kolu HT Prve lige između Varaždina i Lokomotive, ostao je dojam da je Varaždin ipak bio malo bolja ekipa i da su malo više zavrijedili pobjedu.

- Tvrda utakmica u kojoj nije bilo puno prilika, rekao je Samir Toplak, trener Varaždina neposredno nakon utakmice.

-  Lokomotiva se vrlo dobro branila, s obzirom u kakvoj se situaciji nalazi. Branili su se u formaciji  5 - 3, a mi smo bili strpljivi u prvom poluvremenu, kontrolirali smo igru i na vrijeme smo zabili. Međutim, gol ne smiješ tako primiti. Bio je to čisti poklon bon. Iz našeg auta primiti takav gol. Na kraju smo bili malo bliže pobjedi ali nije to da smo mi njih razvalili. Ne mogu reći da rezultat nije realan. Možda da smo bili malo odlučniji, pa ipak  ostaje žal za pobjedom. Ali definitivno nisam nezadovoljan. U ovoj je ligi bitno ne gubiti i biti konkurentan. Mi smo ipak napravili neki pomak, ali ono što me muči je to da novi igrači još nisu ni blizu nivoa ekipe, pa još uvijek stari igrači vuku. Osim Urate koji je lijepo zatvorio taj lijevi bok. Ostale čekam da se čim prije prilagode i da nam pomognu, dodao je Toplak.

Sada slijedi dvotjedna pauza zbog igranja reprezentacije i to će biti vrijeme koje će, između ostalog Toplaka posvetiti novim igračima, kako bi se čim prije i čim bolje prilagodili načinu igranja Varaždina.

- Da, a osim toga dolazi nam još nekoliko igrača, ali lakše se diše jer smo u jednoj mirnoj zoni. Imaš u tri utakmice četiri boda. Na dobrom smo putu, ne treba paničariti, a bit ćemo sve bolji i konkurentniji. Bitno da ekipa djeluje dobro, zaključio je Toplak. 

Komentari