NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Toplak počeo s "čišćenjem" svlačionice - Kome se zahvalio na suradnji?

Objavljeno: 18.06.2020. 19:45

Zadnja izmjena: 18.06.2020. 19:59

Trener NK Varaždin Samir Toplak progovorio je nešto više i o igračkom kadru s kojim raspolaže i s kojim sve igračima računa u narednim predstojećim utakmicama.

- Kad sam došao imali smo sedam zadnjih veznih, Sena ih je sve zasjenio i uzeo si mjesto u momčadi. Ako spominjemo zadnje vezne, ostali smo i bez Jamala. Jednostavno ja sam raskinuo tu agoniju i suradnju. On se nije mogao prilagoditi profesionalnom životu. Bilo je stvari koje su me jako iritirale. Mislim da je najbolje bilo da se raziđemo, konkretana je bio Toplaku vezi Jamala Bajandouha koji je stigao u Varaždin iz Saudijske Arabije.

Od ostalih igrača koji su igrali u prvoj postavi tu su još Tkalčić i Kolarić, koji su zbog ozljeda pauzirali nekoliko utakmica.

- Tkalčić i Kolarić su jučer trenirali u punom pogonu. To me jako veseli. Matek nam je jako nedostajao, netko će misliti što sad ovaj priča možda ne bi igramo, ali Matekova energija i ulaz s klupe ali i početak jer bi sigurno igrao protiv Dinama i vjerojatno protiv Rijeke. Vidjelo se to i u Splitu, pet puta sam ga spomenuo u drugom poluvremenu čija bi mi energija dobro došla. Tako da je to dobra stvar. Tkale bi bilo dobro da uhvati neki priključak, da imamo i njega, ali Novoselec je dobro odigrao. Nije to njegova pozicija, ne tražim od njega spektakl, nego samo da bude dobar u obrani a s njim smo dobili i dobar skok. Tako da je svako zlo za neko dobro. Jessie nam je jučer bio na magnetskoj rezonanci, nalazi će biti sutra ali nisam optimističan. Ali ako Jessie otpadne upast će Senić, koji je maestralno odigrao ove dvije utakmice na zadnjem veznom.To je ono što sam govorio, svaki igrač se treba prilagoditi momčadi i mjestu na terenu i uzeti si dio slave. Sena je veliki dobitak i ne razmišljam o ozljedi Jessia kao velikom hendikepu, zaključio je Toplak temu o igračkom kadru.

Komentari