Toplak sretan zbog varaždinske kolonije u U21 repki

Objavljeno: 10.03.2011. 15:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Trener "šnajdera" Samir Toplak sretan je zbog povećanja varaždinske kolonije u U21 nogometnoj reprezentaciji Hrvatske. Uz standardnog Roberta Punčeca, pozive izbornika Šuška dobili su i branič Dino Škvorc i njegov prezimenjak, napadač Filip Škvorc.

Vijest da je izbornik mlade repke Ivo Šušak za utakmice protiv Ukrajine i Mađarske u repku pozvao tri "šnajdera" razveselila je trenera Samira Toplaka.

>> Uz Punčeca, pozivi za mladu repku i za Filipa i Dinu Škvorca

Podsjetimo, Toplak i Šušak su prije nekoliko tjedana polemizirali u medijima o broju "šnajdera" u repki. Toplak je Šušku zamjerio činjenicu da ignorira u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi standardne prvotimce i u reprezentaciju poziva neke koji uopće ne igraju, a Šušak je uzvratio: Ne dam nikome da mi se miješa u posao!

No, Šušak je zatim stigao u Varaždin pogledati jednu utakmicu i ispostavilo se da u Toplakovoj momčadi ipak ima materijala za repku. Pozive su tako uz već standardnog Roberta Punčeca, dobili i branič Dino Škvorc i njegov prezimenjak (nisu u rodu), napadač Filip Škvorc.

Naravno da sam sretan zbog povećanja varaždinske kolonije u mladoj reprezentaciji. Sretni su i Dino i Filip. Zapravo, za mene to i nije neko iznenađenje i mislim da se svi slažu da su zaslužili poziv. Jučer smo razgovarali o tome i bili su vidno uzbuđeni jer im se pruža prilika da odjenu "kockasto". Bilo bi sjajno kad bi na utakmici u Karlovcu potvrdili izbornikovo povjerenje – rekao nam je Toplak.

Mlada reprezentacija igrat će dva susreta u Splitu, protiv Ukrajine (24.03.) i Mađarske (28.03.).

Na U21 popisu nalaze se sljedeći igrači: Delač, Picak, Celjak, Jakoliš, Jozinović, Rugašević, Musa, Pavlović, D. Škvorc, Kelić, Punčec, Andrijašević, Ademi, Vujičević, Ozobić, Trebotić, Pamić, Tičinović, Abdurahimi, Šarić, Vukušić, Slišković, F. Škvorc, Kramarić, Lendrić.Komentari