NK VARAŽDIN - NK LOKOMOTIVA

Toplak svoj optimizam temelji na drugom poluvremenu protiv Lokomotive

Objavljeno: 21.02.2020. 20:31

Zadnja izmjena: 21.02.2020. 20:52

Nakon utakmice Varaždina i Lokomotive, trener Lokomotive Goran Tomić bio je zadovoljniji ali niti Samir Toplak nije bio potpuno nezadovoljan.

Lokomotiva je odigrala odlično prvo poluvrijeme, smatra trener Lokomotive Goran Tomić.

- Rekao bi da smo odigrali fantastično prvo poluvrijeme, rekao je Tomić. - Baš kako smo se i pripremali. Oigrali smo visoki presing, prisiljavali smo igrače Varaždina na greške i to koristili. Na kraju je prvo poluvrijeme moglo završiti i s većomrazlikom. U drugom poluvremenu Varždin je usposutavio ravnotežu, ali mi se nismo namjerno povukli. Malo smo se nesvjesno povukli, postali smo malo nesigurni. Varaždin bio življi i bolji, da su zabili gol ušli bi u nervozu. Sretni smo što imamo jednog od najboljih vratara u Hrvatskoj. Mogu reći da će malo koja ekipa u Varaždinu uzeti puni plijen, zato me još više veseli ova pobjeda, zaključio je Tomić.

Full rizik

Trener Varaždinaca Samir Toplak, naravno nije zadovoljan s prvim dijelom ali na igri u drugom poluvremenu temelji svoj optimizam za naredne susrete.

- Prvo povrijeme je s naše strane bilo uspavano i sramežljivo. izdomonirali su nas, a još s uimali dve, tri šanse uz ona dva gola. Teklić je dobio temperaturu pa je morao izaći na poluvremenu jer bi išli na full rizik, ali svejedno je bilo dobro u drugom dijelu. Ali, realizacija je bila katastrofalna. Drugo poluvreme je bilo dobro i treba na tome raditi, konstatirao je Toplak.

Svi se slažu da je drugo poluvrijeme bilo puno bolje od dosadašnjih prezentacija Varaždina. - Bilo je to vrlo energično poluvrijeme s puno želje, volje i htijenja. Nije se lako Lokomotivu držati tako cijelo poluvrijeme. Jessie i Kolarić su prvo poluvrijeme slabiji. Kolarić se digao u drugom dijelu. Benko je opet bio dobar, bori se i imao je dvije šanse. U zadnjoj liniji je dota primjetne nesigurnost ali velika dolaskom Rodina mislim da ćemo dobiti stabilizaciju. Zadnji vezni su bili najlošiji dio, a na kraju s obranom i nisam tako nezadovoljan, dodao je Toplak.

Komentari