NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Toplak: "Želim pobjednike, želim fajtere koji će shvatiti da moramo biti bolji od Lokomotive kako bi upisali tri boda!"

Objavljeno: 19.11.2020. 19:11

Zadnja izmjena: 19.11.2020. 19:11

NK Varaždin u 12. kolu HT Prve lige već sutra gostuje u Zagrebu a od 17,00 sati dočekuje ih ekipa Lokomotive.

Bit će to još jedan derbi začelja u kojem Varaždin ponovo očajnički treba bodove jer se nalazi na posljednjem mjestu sa sedam bodova koliko ima i pretposljednja Lokomotiva. Zatim u ponedjeljak, 23. studenoga odgođeni susret s Goricom.

Trener NK Varaždin Samir Toplak očekuje da njegova ekipa shvati ozbiljnost situacije.

– Kad ćemo biti svi na maksimumu, onda se imamo čemu nadati. Kalkulacije više ne postoje, nema sutra ako u susretu s Lokomotivom ne pokažemo najbolje moguće. Svi su zdravi, nema kartoniranih, sad je samo na meni i stručnom stožeru da odredimo onih 11 koji će početi utakmicu. Moramo shvatiti da je ovo derbi začelja u kojem možemo sebi olakšati situaciju i isplivati u mirnije vode. Onda će sigurno svima biti lakše, dodao je Toplak.

Što se tiče predviđanja rezultata, neki smatraju da bi i bod iz ove utakmice bio dobar temelj za nastavak prvenstva i prekid niza poraza.

- S bodom bi dobili mali mir ali ništa veliko. Pobjedom možemo dobiti puno veći mir. Moramo razmišljati da utakmicu probamo dobiti i ako onda iz toga izađe neriješni rezultat nećemo biti nezadovoljni. Želim pobjednike, želim fajtere koji će shvatiti da moramo biti bolji od Lokomotive kako bi upisali tri boda, naglasio je Toplak.

Komentari