Održana 5. biciklijada Udruge mladih

Topličanci i ove godine biciklirali po zagorskim bregima - na cilju ih iznenadili ekstremni biciklisti

Grad Varaždinske Toplice

Objavljeno: 12.07.2016. 15:56

Zadnja izmjena: 12.07.2016. 16:06

Foto: Grad Varaždinske Toplice

Toplička biciklijada „Lajk za bajk“ i bicikliranje po zagorskim bregima, u organizaciji Topličke udruge mladih, održano je u subotu, 9. srpnja. Ovo je peti put zaredom da je Topličku biciklijadu organizirala Udruga mladih.

Biciklijada je započela okupljanjem na Trgu Republike Hrvatske u 9 sati, a sat kasnije krenula je vožnja. Više od 200 biciklista na rutu od 32 kilometra ispratila je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić, koja je čestitala Topličkoj udruzi mladih na jubilarnoj biciklijadi i najavila daljnju podršku takvim projektima.

Budući da je bicikliste pratilo pravo ljetno vrijeme, pripremljena je okrjepa u Haliću i u Presečnu, a na cilju, kod dvorane Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića u Varaždinskim Toplicama, sudionike je dočekao gulaš.

Na cilju je održan „Aqua Dirt Jam“, prezentacija ekstremnog biciklizma. Na najbolji način to su učinili vozač Red Bulla Marin Ranteš i drugi bmx vozači ovog dijela Europe.

Prije organizacije nove biciklijade „Lajk za bajk“, Toplička udruga mladih organizirat će i neka druga događanja, a prvo od njih bit će „Noć crtića“ za najmlađe sugrađane u sklopu obilježavanja Dana Grada Varaždinskih Toplica u kolovozu.

Komentari