19. po redu

Toplički Aqubikersi i ove godine nastavljaju tradiciju s organizacijom motosusreta

Objavljeno: 26.06.2022. 18:12

Zadnja izmjena: 26.06.2022. 18:12

Idućeg vikenda u Varaždinskim se Toplicama održavaju 19. po redu motosusreti, a već se u petak, 1. srpnja najavio veliki broj ljubitelja brzine na dva kotača.

Za glazbeni program koji će se održavati na prostoru igrališta kod Osnovne škole organizatori su najavili bend iz Nove Gradiške "Rockeri". Program u subotu počinje okupljanjem sudionika defilea od 15 sati koji u 16 sati kreće kroz Ljubeščicu prema Novom Marofu.

Stanka je kod Caffe bara Black gdje ih očekuje hladno pivo, grah i rock muzika. Po povratku na susret nastavljuju sa moto igrama. Večer počinje nastupom energičnog rock benda iz Ludbrega "Wanted 5".

- Nakon izvanrednih rock koncerata prethodnih godina vrijeme je da ugostimo i legendarni Psihomodo Pop na čelu s Davorem Gopcem, a najpoznatiji hrvatski punk rock bend dolazi da raspleše i raspjeva publiku svojim sjajnim hitovima i spektakularnim scenskim nastupom - najavio je predsjednik kluba Tomislav Valent.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, osiguran je kamp, a bogata ponuda jela i pića, samo je dio onoga što vas očekuje nadolazećeg vikenda u Varaždinskim Toplicama.

Komentari