Toplički mališani prigodnim programom obilježili prvi dan proljeća

Objavljeno: 25.03.2015. 09:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: TZ Var. Toplice

Izvor: galerija-images/toplice pozdrav proljecu 2015

Turistička zajednica Varaždinske Toplice u suradnji s Gradom Varaždinske Toplice, Dječjim vrtićem Tratinčica, Osnovnom školom Antuna i Ivana Kukuljevića i Društvom Naša djeca iz Varaždinskih Toplica obilježila je prvi dan proljeća prigodnim programom.

Djeca su pod pratnjom svojih mentora, učitelja i teta iz vrtića pripremili kratki program pjesmica i recitacija na temu "Proljeće" te su razveselili sve prisutne.

Na ovaj način upotpunjena je ponuda šetnice Perivoja Marije Ružićke Strozzi  "Labirint osjećaja", što je posađen još 2013. godine,  s umjetničkom stolicom koja na sebi nosi zadnje stihove pjesme Ane Bešenić "vrnul se bum nazaj" pjesme "Suze za zagorske brege.
Šetnica je uređena temeljem dobivenih sredstava HTZ-a i Grada Varaždinskih Toplica s ciljem unapređivanja turističke ponude grada posebnim atrakcijama.

Planinarsko društvo "Tonimir" obilježilo je Svjetski dan voda šetnjom do izvora vode u Pišćanovcu, kojeg su prethodno uredili. U park šumi Varaždinskih Toplica otvorena je i sezona disc golfa, sve popularnijeg sporta u Hrvatskoj.

{gallery}toplice pozdrav proljecu 2015{/gallery}

Komentari