Topličkim karatistima čak 10 medalja na PH u katama

Objavljeno: 01.10.2012. 11:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Toplički Karate klub AIK  sudjelovao je na Prvenstvu Hrvatske u katama koje se održalo u Samoboru, a od 14 topličkih karatista,  čak deset ih je stiglo do medalje...

U miješanoj muško-ženskoj kategoriji cicibana  2005./06. godište, Lucija Košćak je nakon dvije odlične izvedbe kate Gekisai Dai Ichi osvojila uvjerljivo prvo mjesto na svom prvom turniru.

Marin Šebrek je nakon pobjeda u osmini finala i čevrtfinalu poražen 3:2 u polufinalu i time je zauzeo treće mjesto u kategoriji mlađih limača. U kategoriji limači, također nakon 2 pobjede u polufinalu je zaustavljen Leonardo Grabar koji je također zauzeo 3. mjesto.

Više sreće imale su limačice, gdje su nakon tri kruga zauzele prva dva mjesta, Lea Rissi prva, Jana Huzjak druga. U istom godištu nižih pojaseva u miješanoj kategoriji prva je bila Lara Hrastić, a drugi Hrvoje Muža.

Dobrim rezultatima nastavila je Lana Šimek koja je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila treće mjesto. Sjajan nastup kluba zaokružila je prvim mjestom Monika Balažinec u kategoriji mlađih kadetkinja niži pojasevi, gdje je treća bila i Lora Zeljak.

Uz osvajače medalja nastupali su i Marko Horžić, Toni Huzjak, Dorijan Tunić i Ivan Rissi. 

Komentari