dani grada

TOPLIČKO MARTINJE Bogat program Dana Varaždinskih Toplica uz nastupe popularnih Mejaša i Kavalira

Objavljeno: 04.11.2019. 13:57

Zadnja izmjena: 04.11.2019. 13:59

U Varaždinskim Toplicama pripremili su bogati program povodom obilježavanja Dana Grada i blagdana svetog Martina, koji će se održavati od 8. do 15. studenog.

Od ove godine Dan Grada Varaždinskih Toplica ponovno se obilježava oko blagdana svetog Martina, zaštitnika topličke župe. Osmišljavanjem programa manifestacije „Topličko Martinje 2019“, Varaždinske Toplice su uz Aquafest i Lovrečevo festival, dobile još jedno atraktivno događanje kojim se dodatno obogaćuje turistička, kulturna, zabavna i glazbena ponuda Toplica.

Program topličkog Martinja započinje u petak, 8. studenog, kada će u vremenu od 9.30 do 12.30 u Ulici nad zidom, djelatnici Policijske uprave varaždinske pripremiti izložbu policijskog naoružanja, opreme, tehnike i vozila. U 20 sati pod šatorom na Trgu Republike Hrvatske veliki koncert održat će popularni Kavaliri, dok će u subotu nastupati atraktvini Mejaši koji će kao predgrupu imati Prve srakarske tamburaše.

Središnji dio programa održat će se u ponedjeljak, 11. studenog, na sam blagdan svetog Martina, kada će se, između ostalog, održati i otvaranje Senzomotorne dvorane te svečana sjednica Gradskog vijeća Grada. Cjelokupni program možete pogledati u nastavku.

Komentari