prijem

Tradicionalna Uskrsna čestitka članova Društva distrofičara županu Anđelku Stričaku

Objavljeno: 07.04.2023. 12:08

Zadnja izmjena: 07.04.2023. 12:12

Već tradicionalno uoči Uskrsa članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina posjetili su Županijsku palaču kako bi županu Anđelku Stričaku čestitali uskrsne blagdane.

Kako je naglasio predsjednik Društva Ivan Vujec, prof. članovi Društva koje inače broji oko 900 članova sami izrađuju ukrasne pisanice te na taj način pokazuju i svoju maštovitost te želju da svojim radovima mnogima uljepšaju blagdane.

- Već dugi niz godina u vrijeme uskrsnih blagdana županijskim te gradskim dužnosnicima poklanjamo pisanice uz želju da njima i njihovim obiteljima blagdani proteknu ispunjeni mirom, radošću i blagostanjem. Koristim priliku da se zahvalim Varaždinskoj županiji na izuzetno dobroj suradnji i na podršci koju pruža našem Društvu – rekao je Vujec.

Zahvalivši se na posjeti i čestitkama župan Stričak je rekao kako ovo blagdansko vrijeme poziva na solidarnost, razumijevanje te na pomaganje jednih prema drugima.

- Drago mi je da sam imao prilike popričati s članovima ovog vrijednog, aktivnog i cijenjenog društva koji su me informirali o svojem radu i aktivnostima. Članovi Društva se okupljaju druže se, rade na ukidanju barijera i na taj način olakšavaju život svojim članovima. Varaždinska županije će i nadalje podupirati njihov rad kako financijski tako i na druge načine - rekao je Stričak.

Komentari