ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

Tradicionalnim ručkom i druženjem započele pripreme ŽRK Koka za nastavak sezone

Objavljeno: 04.01.2020. 20:08

Zadnja izmjena: 04.01.2020. 20:10

Danas je održan tradicionalni ručak i druženje ŽRK Koka povodom početka priprema za drugi dio sezone u 1. HRL za žene.

Dobre vijesti stigle su u klub povodom ždrijeba osmine finala Kupa u kojem ŽRK Koka dočekuje ekipu ŽRK Dugo Selo 55. Utakmica se igra 18. siječnja, a tjedan dana kasnije nastavlja se prvenstvo. U 13. kolu Varaždinke dočekuju ekipu Sinja.

ŽRK Koka trenutno se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa 14 osvojenih bodova. Trener Vladimir Canjuga smatra to uspjehom, a posebno je naglasio da se klub već pet godina nalazi u samom vrhu ženskog rukometa, što dovoljno govori samo za sebe o kvalitetnom radu i kontinuitetu ekipe.

Izvršni direktor kluba, Damir Premužić istaknuo je kako sve više igračica patricipira u redovima hrvatske reprezentacije, kao još jedan dokaz planskog i stručnog rada u klubu. Naglasio je i kako očekuje veće poticaje od strane Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, kako bi ovakav vrhunski kolektiv mogao napredovati još više te i dalje biti na ponos grada. Očekuje se i ponovno nastupanje u europskim kupovima, što daje dodatnu dimenziju radu u klubu.  

Komentari