Traje javna rasprava o Prostornom planu uređenja općine Vidovec

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.01.2014. 08:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Općina Vidovec objavila je javnu raspravu o Prijedlogu izmjena i dopuna prostornog plana uređenja općine Vidovec.

Javna rasprava traje od 23. siječnja do 6. veljače, a javni uvid u prijedlog plana može se obaviti tijekom trajanja javne rasprave u prostorijama Općine Vidovec, Trg svetog Vida 9, radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.

Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja, smjernica i mjera iz prijedloga plana održat će se u ponedjeljak, 27. siječnja, s početkom u 18 sati u općinskim prostorijama.

Očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave, zaključno do 6. veljače, do kada i nadležna tijela i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i osobe određene posebnim propisima mogu dostaviti svoja pisana očitovanja, primjedbe i prijedloge.

Građani i udruge imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog plana, postavljati pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženih rješenjima (usmeno ili u pisanom obliku sukladno zahtjevu sudionika javne rasprave), mogu upisati prijedloge i primjedbe u knjigu primjedbi koja se obavezno nalazi uz prijedlog plana, dati prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja te uputiti pisane prijedloge i primjedbe do završetka javne rasprave.

Pisana očitovanja te prijedlozi i primjedbe dostavljaju se na adresu: Općina Vidovec, Trg svetog Vida 9, 42205 Vidovec.

Komentari