Filmsko-kreativni studio VANIMA

TRAJU UPISI Prijavite se u VANIMU i napravite svoj animirani film

Objavljeno: 13.09.2019. 12:20

Zadnja izmjena: 13.09.2019. 12:21

Varaždinska udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA i u ovoj školskoj godini priprema nove grupe za djecu i mlade. Osim redovnih članova udruge mogu se uključiti sva zainteresirana djeca s navršenih 8 godina starosti. Grupe će s radom započeti u listopadu i traju do kraja ove školske godine.

Udruga djeluje u sklopu Centra za mlade na adresi Petra Preradovića 4 u Varaždinu. Upisi u grupe za animirani film traju do 22. rujna ove godine. Zainteresirani za navedene aktivnosti, kao i za sve dodatne informacije vezane uz VANIMU, mogu se javiti na mail: [email protected] ili putem mobitela 091/9177-666 (Ana Sever, voditeljica aktivnosti).

Podsjetimo, VANIMA osim produkcije animiranih filmova tijekom godine organizira VAFI & RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih koji je ove godine održan jubilarni deseti puta, a tijekom ljetnih praznika mladi filmaši sudjeluju u Ljetnim filmskim radionicama. Glavni cilj udruge je razvoj audiovizualne djelatnosti na području grada, te poticanje medijske kulture i pismenosti kod osnovnoškolske djece. Više informacija o udruzi pogledajte na službenim internetskim stranicama www.vanima.hr .

Komentari