Treće mjesto za ivanečku ekipu na Državnom natjecanju mladih Crvenog križa

Objavljeno: 11.05.2014. 15:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Crveni križ

U Novom Vinodolskom održano je se 18. Državno natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa u znanjima i vještinama iz područja djelovanja Crvenog križa.

Na Državnom natjecanju sudjelovalo je 120 mladih natjecatelja raspoređenih u 20 ekipa u dvije kategorije – pomladak (osnovne škole) i mladež (srednje škole) koje su pobijedile na međužupanijskim natjecanjima.

U kategoriji mladeži ekipa Srednje škole Ivanec osvojila je treće mjesto. Prvo mjesto u istoj kategoriji pripalo je timu iz Buja, a dugo ekipi iz Vinkovaca.

Članice ekipe su Lucija Šambar, Ana Kolarić, Jelena Nišević, Lea Valenčić, Martina Lončarek i Ivana Knez, a mentor Jasminka Vujasinović.

Natjecanje je organizirano u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i Agencijom za odgoj i obrazovanje, a održalo se u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Novom Vinodolskom.

Državnom natjecanju prethodila su školska, općinska, gradska i međužupanijska natjecanja na kojima su sudjelovale 722 ekipe mladih odnosno 4 332 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske.

Komentari