Treći dan Jailhouse festivala pretekao u znaku adrenalina i smijeha, slijede kartaške igre i fimske projekcije

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 10.08.2015. 15:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Jaihouse festival

Nedjeljni program Jailhouse festivala privukao je mnogo posjetitelja zabavnim aktivnostima, a sve pršalo od adrenalina i smijeha.

Ekstremni nogomet, bubble football, koji je ove godine prvi puta organiziran u sklopu Festivala, izazvao je veliko zanimanje sudionika i promatrača. Za turnir se prijavilo 10 ekipa, a uz adrenalin i poželjno rušenje protivnika, promatrači su uživali u njihovoj igri. U finalu su se našle ekipe BUM i 1337, a konačnu pobjedu odnio je BUM rezultatom 1-0. Za natjecanje je bilo prijavljeno i 5 dječjih ekipa, no zbog prevelikih balona nisu mogli sudjelovati te su se po isteku natjecanja malo poigrali.

Kako bi večer protekla u dobrom raspoloženju, pobrinuo se Goran Vugrinec Goc održavanjem one man showa nastupa pod nazivom „eGOCentrik.“ Svojim je forama ispunio lepoglavsku večer smijehom, a u sklopu nastupa održano je i gostovanje Saše Turkovića.

U ponedjeljak se u sklopu Festivala održavaju kartaške igre, gdje će posjetitelji moći odmjeriti znanje, i sreću. Kartat će se belot, šnaps, uno i razne druge igre, a za pobjednike su pripremljene nagrade sponzora. Početak je u 18 sati u gradskom parku u Lepoglavi.

Od 21 sat posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom doživljaju kina pod zvijezdama, a filmske projekcije održat će se u gradskom parku. Prikazivat će se filmovi Sonja i bik te prvi zagorski horor pod imenom „Zagorski specijalitet“. Uz dobro društvo, dekicu i kokice, pridružite se te iskusite izniman doživljaj kina pod zvijezdama.

Komentari