ODJECI UTAKMICE VARAŽDIN - HAJDUK

Trener NK Varaždin, Borimir Perković: "Jedanaesterca nije bilo!"

Objavljeno: 29.07.2019. 12:43

Zadnja izmjena: 29.07.2019. 12:56

Iako se činilo da neće biti repova iza utakmice 2. kola 1. HNL Varaždin - Hajduk, pomalo se pojavljuju diskutabilni momenti. Jedan od njih je i jedanaesterac dosuđen za Hajduk u 55. minuti susreta, koji je definitvno prelomio utakmicu.

Trener NK Varaždin Bormir Perković sinoć se nije posebno osvrtao na jedanaesterac ali se zato danas vrlo jasno izjasnio o dosuđenom kaznenom udarcu, suca Frana Jovića iz Zagreba, za goste. 

- Reći ću javno, ne bojim se ja. Reći ću što sam vidio. Mislim da jedanaesterac nije bio! To je sudac najbolje mogao vidjeti. Bio je dva metra od situacije. Možda sam subjektivan jer sam samo jednom pogledao snimku. Direktno na utakmici sam bio daleko i nisam mogao sto posto tvrditi, ali kada sam pogledao snimku ja mislim da jedanaesterac nije bio, naglasio je Perković.

"Bili smo borbeni i agresivni"

Ostali dojmovi o utakmici ostali su manje, više isti. - Odigrali dva različita poluvremena, ponovio je Perkvoić. - Prvo u kojem sam bio jako zadovoljan sa svime što sam vidio, načinom kako smo igrali u oba pravca. Defanzivno smo stajali jako dobro, bili smo borbeni i agresivni i nismo dozvolili Hajduku gotovo ništa. S druge strane bili smo jako opasni, ne možda kroz klasičnu kontru koliko kroz polukontru i organizirani napad. Mislim da smo imali i pet dobrih situacija iz kojih smo možda mogli ugroziti Hajduka. Nažalost nismo. Drugo poluvrijeme nismo otvorili kako treba dobili smo dva gola brzo i već tada je utakmica bila gotova bez obzira što je bilo puno vremena do kraja. Bez obzira što smo se trudili i davali maksimalno sve od sebe, pokušavali zabiti jedan gol i dovesti utakmicu u neizvjesnost, nismo uspjeli. Poraz od 3:0 nismo zaslužili, još je jednom rekao Perović.

Komentari