Trener prve momčadi NK Varteks Želimir Orehovec naglasio je da je najbitnije u ovom trenutku da su svi igrači zdravi i na sigurnome te da pridržavaju odluka nadležnog stožera.

Što se nogometa tiče, Želimir Orehovec kaže da će se igrati ali u neka bolja vremena.

- Malo tko sada razmišlja o nogometu i kada će se on ponovno igrati. Ono što mogu reći je da su igrači dobili plan za četiri treninga tjedno, koji bi svaki ponaosob trebao odraditi na lokacijama koje su mu dostupne. Na taj način ipak će svaki održavati fizičku spremu i tonus tako da za eventualni nastavak prvenstva budu koliko-toliko spremni, kaže Orehovec.

Nastavak prvenstva ne očekuje tako brzo, smatra da je najoptimističnija pretpostavka da se nastavi u svibnju ali ne bi ga začudilo niti da se prvenstvo niti ne završi.

- Što se tiče nastavka prvenstva, slušajući stručnjake i one koji su za to zaduženi, teško da će se prije svibnja igrati utakmice, a ne bi bilo čudno ni da se ne nastavi prvenstvo ako situacija s epidemijom bude još gora. Svi smo u klubu podredili svoje aktivnosti odlukama Nacionalnog stožera i samo se možemo nadati i biti optimisti da će za dva do tri mjeseca doći bolja vremena, zaključio je Orehovec trener Bumbara. 

Komentari

24.03.2020. 20:41h Zadnja izmjena: 24.03.2020. 20:43