NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Trener Varaždinaca Borimir Perković tvrdi da u svakoj utakmici postoji prilika za dobar rezultat

Objavljeno: 19.09.2019. 09:38

Zadnja izmjena: 19.09.2019. 09:43

Uoči subotnje utakmice 9. kola Hrvatski telekom Prve lige, posljednje utakmice prvog kruga natjecanja, Varaždin – Dinamo trener Varaždinaca Borimir Perković kaže da su zadovoljeni svi preduvjeti za vrhunsku sportsku priredbu.

- Prije svega želim čestitati igračima i stručnom stožeru Dinama na pobjedi protiv Atalante. Razveselili su sve koji vole nogomet i hrvatski nogomet, a ne samo navijače Dinama, kaže Perković.

Što se tiče najave subotnje utakmice, Perković smatra da je Dinamo apsolutni favorit, ne samo u ovoj utakmici već i u cijelom prvenstvu.

– Dinamo je naša najbolja ekipa koja ima po dva, tri vrhunska igrača u svakoj liniji. Međutim, to je utakmica u kojoj nemamo puno toga za izgubiti već samo možemo dobiti. Veselimo se utakmici, a svi igrači su zdravi i konkuriraju za nastup, dodao je Perković i rekao da bez obzira na sve u svakoj utakmici postoji šansa.

- Vjerojatno neće igrati ista postava Dinama kao sinoć, pa očekujemo promjene. Pripremamo zato dvije, tri varijante. Međutim, i ti igrači Dinama žele se nametnuti svom treneru, tako da bez obzira tko će igrati sigurni će biti motivirani, upozorio je Perković.

Utakmica Varaždin – Dinamo na rasporedu je u subotu, 21. rujna od 19,00 sati.      

Komentari