KUP: NK VARAŽDIN - HNK RIJEKA

Trener Varaždinaca Branko Karačić: "Uz malo sreće možemo Rijeku izbaciti iz Kupa!"

Objavljeno: 30.10.2018. 10:35

Zadnja izmjena: 30.10.2018. 10:48

Sutra od 19 sati NK Varaždin sastaje je s HNK Rijeka u 3. kolu Hrvatskog nogometnog kupa HNS-a. Susret se igra na stadionu u Varaždinu, a pobjednik će se plasirati u četvrtfinale, među osam najboljih ngometnih ekipa.

NK Varaždin je nakon promjene trenera osvario pobjedu protiv NK Međimurje u 2. HNL, što je dodatno podiglo raspoloženje u klubu. Za utakmicu s Rijekom trener Branko Karačić na raspolaganju ima i Leona Benka, koji je prauzirao susret u Čakovcu zbog dva žuta kartona koje dobio u susretu s ekipom NK Zadar.

- Normalno je da u svakoj utakmici, bila ona prijateljska ili natjecateljska i trener i igrači žele pobijediti, a u Kupu da prođu dalje, rekao je trener Varaždinaca Branko Karačić. -  Mi se moramo fokusirati na naš osnovni cilj a to je ulazak u 1. HNL. Bez obzira na to mislim da ćemo sve dati protiv jedne kvalitetne Rijeke. Pa, ako nas na neki način podcijene, a mi budemo nadahnuti zašto ne bi napravili iznenađenje. Međutim, igrat ćemo bez opterećenja. Ta utakmica treba biti igračima užitak igranja u kojoj bi se po mogućnosti trebali kvalitetno suprotstaviti Rijeci.  Uz malo sreće možemo i izbaciti Rijeku iz Kupa. Leon Benko ima pravo igrati u srijedu i sigurno je vrlo bitan igrač za nas, dodao je Karačić.

Komentari