LJETNI SPORTSKI KAMP

Treneri ŠN "Lumen" i Coerver Coaching Akademija Hrvatska rade s mladima na SC Sloboda

Objavljeno: 03.07.2018. 10:31

Zadnja izmjena: 03.07.2018. 15:07

Foto: ZSUGV

Treću godinu za redom, osnivač i voditelj varaždinske Škole nogometa „Lumen“, Tomislav Jelenski, u suradnji s Coerver Coaching Performance Akademijom, organizira Ljetni nogometni kamp za djecu od 6 do 13 godina starosti, koja nova znanja stječu pod vodstvom trenera iz Coerver Coaching Akademije Hrvatska – Ante Bašića, Antonia Židanića, Helenne Hercigonja-Moulton, Dina Bartolucija, Stelle Gotal i Filipa Boraka.

Kamp je počeo u ponedjeljak, 2. srpnja, i održava se do petka, 6. srpnja, na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina. 36 polaznika svakodnevno ima dva treninga, uz ručak i aktivnosti na bazenu.

Kamp prema svjetskoj metodi broj 1 za obuku malih nogometaša, otvoren je u ponedjeljak ujutro, uz nazočnost malih polaznika i njihovih roditelja.

Ante Bašić, generalni direktor i instruktor Coerver Coaching Hrvatska, istaknuo je da je Akademija namijenjena mladim igračima koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver metodi. Coerver Coaching Akademije po cijelom svijetu funkcioniraju po istom principu i s istim ciljem, a to je da do maksimuma dovedu razvoj svakog igrača.

Na pet uspješnih godina vođenja Škole nogometa „Lumen“ te tri godine kampa, Tomislavu Jelenskom čestitala je Anica Sitar, stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

- Zajednica podržava i pomaže bavljenje sportom mlađih uzrasnih kategorija, naglasila je Sitar poželjevši mladim uspješnim sportašima nova znanja i dobru zabavu.

 

 

Komentari