STOLNI TENIS

Tri odličja za STK Starr i dva za STK Varaždin na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno: 01.03.2020. 21:27

Zadnja izmjena: 01.03.2020. 21:34

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin završeno je PH u stolnom tenisu za seniore i seniorke u pojedinačnoj konkurenciji, parovima i mješovitim parovima.

Domaćin i organizator PH varaždinski STK Starr odlično je prošao prilikom podjele odličja. Ronald Ređep postao je prvak Hrvatske u mix-u s  Sun Jiayi, a mladi član STK Starr leon Šantek u paru s Martom Vukelić osvojio je naslov doprvaka. Ronald Ređep je još u pojedinačnoj konkurenciji osvojio broncu. Drugi varaždinski klub STK Varaždin osvojio je drugo mjesto u žesnkim parovima, Ivanu Malobabić i Petru Petek. 

Andrej Gaćina obranio je naslov prvaka. U finalu je s 4:3 svladao Tomislava Pucara i osvojio devetu titulu.

Miho Simović i Tomislav Kolarek prvaci su Hrvatske u konukurenciji muških parova. U finalu su s 3:1 pobijedili Ivana Zeljka i Daniela Mijatovića.

Mateja Jeger i Sun Jiayi nove su prvakinje države u konkurenciji ženskih parova. U finalu su s 3:0 pobijedile braniteljice naslova Ivanu Malobabić i Petru Petek.

Andrea Pavlović nova je prvakinja Hrvatske, u finalu je s 4:0 pobijedila Mateju Jeger. A. Petra Petek osvojila je treće mjesto.

Ronald Ređep i Sun Jiayi novi su prvaci Hrvatske u mješovitim parovima! U finalu su s 3:2 pobijedili Leona Šanteka i Martu Vukelić.

Komentari