Čak tri popularne manifestacije – Ludbreška biciklijada koja se ove godine održava 29. put po redu i time je nakon zagrebačke najstarija u Hrvatskoj i Novinarski kotlić u Centru svijeta ove će godine biti održane na isti datum. U dobro poznate manifestacije uklopit će se i 2. Youth Summer Festival.

Programi će se održati u subotu 18. lipnja od 15 sati kada na Otoku mladosti započinje okupljanje novinarskih ekipa. Kuhanje počinje u  15:30 sati, a u isto vrijeme na Trgu Svetog Trojstva započinje okupljanje sudionika 29. Ludbreške biciklijade koja kreće u 16 sati. Trasa vožnje duga je 12,5 km i ide kroz naselja: Ludbreg-Globočec - Čukovec- Sveti Petar – Apatija – Slokovec – Sigetec - Selnik, pa do Ludbrega. Cilj je ove godine na Otoku mladosti gdje će po dolasku biciklista započeti brojni zanimljivi sadržaji, podjela nagrada sudionicima biciklijade, proglašenje najboljeg Novinarskog kotlića, podjela gulaša i graha svim posjetiteljima.

Organizatori događanja su Grad Ludbreg, Turistička zajednica Grada Ludbrega. Pučko otvoreno učilište „Dragutin Novak“ i Savjet mladih Grada Ludbrega. 

Komentari

02.06.2016. 12:59h Zadnja izmjena: 02.06.2016. 12:59