OPĆINA TRNOVEC BARTOLOVEČKI

Općina Trnovec Bartolovečki svojim uspješnim sportašima dodijelila po 20.000 kuna

Objavljeno: 08.12.2021. 11:41

Zadnja izmjena: 08.12.2021. 11:41

Općina Trnovec Bartolovečki održala je prijem za dvoje uspješnih sportaša s područja Općine - Stefani Hrman, reprezentativku u latinoameričkim plesovima i Nikolu Koseca, reprezentivca u plivanju.

Stefani Hrman bavi se sportskim plesom deset godina, od čega je četiri godine plesala solo, a zadnjih šest godina pleše u paru. Trenutno pleše za Sportski Plesni centar Zagreb by Nicholas. Dvostruka je državna prvakinja u svojoj i starijoj kategoriji, a s partnerom je osvojila državno prvenstvo u latinoamaeričkim plesovima i vice prvaci su u starijoj kategoriji. Na međunarodnim natjecanjima Stefani je uvijek osvajala prva mjesta. Iza nje i njenog partnera dva su Svjetska prvenstva, u Jerevanu u Armeniji i u Sibiu u Rumunjskoj na kojima su ostvarili odlične rezultate, budući da zajedno plešu tek godinu dana.

Član varaždinskog Plivačkog kluba Vidra iz Varaždina Nikola Kosec nastupio je na Europskom prvenstvu u plivanju za plivače s Down sindromom. Natjecanje se održalo u talijanskom gradu Ferrara, početkom listopada, u sklopu Trigames - Europskog prvenstva u atletici, košarci, futsalu, judu, stolnom tenisu, tenisu, sinkroniziranom plivanju i plivanju za sportaše s Down sindrom. Došao je do dva finala - na 50 m i 100 m leđno, te zauzeo sedmo i osmo mjesto. Kao mlađi senior osvojio je broncu na 50 m leđno te četvrto mjesto na 100 m leđno.

Općina Trnovec Bartolovečki je sportašima dodijelila po 20.000 kuna. - Želim od srca zahvaliti ovim predivnim mladim ljudima na posjeti, ali i uistinu hvale vrijednoj ljubavi i energiji koju daju u bavljenje sportom. Naravno, njihovim roditeljima koji su im u tome najveća podrška treba odati posebno priznanje. Općina će se uvijek truditi, koliko god je moguće, poticati ovakve mlade ljude da ustraju u svojim zacrtanim ciljevima, a veliko im hvala što na ovaj način promoviraju našu općinu Trnovec Bartolovečki - rekla je načelnica Verica Vitković.

Komentari